Fondsen-werving.

Met elkaar, voor elkaar. Wij zetten de kracht van een persoonlijk gesprek in voor uw goede doel.

Onze CASES

Succes bereik je niet in je eentje.

Onze missie is via direct dialogue de kracht van menselijke interactie en een persoonlijk gesprek in te zetten voor de campagnes van onze klanten. Wat het project ook betreft, wij vertellen uw verhaal op een gepassioneerde en eerlijke manier. Samen met onze partners streven we naar duurzaamheid en openheid. 

Niets zou zo duurzaam en open moeten zijn als de relatie tussen een goed doel en haar donateur. Alleen door middel van een persoonlijke, open benadering ontstaat een duurzame relatie. Wij zetten ons graag in dat te realiseren en een glimlach toe te voegen aan deze verhouding.

Onze eigen duurzame relaties vind je hieronder:

CARE ondersteunt mensen op moeilijkste plekken ter wereld bij het opbouwen van een beter bestaan. Dit doen ze door noodhulp te verlenen, vrouwelijk ondernemerschap te faciliteren en inspraak in besluitvorming te stimuleren. 

Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Want met een gezond hart haal je meer uit het leven. Al meer dan 55 jaar investeren ze in onderzoek en innovatie op het gebied van preventie en zorg.

Contact met één van onze Lemons?